Connect with us

Демос

Ужасяващо! Майката на певицата Веси Бонева се обесила на шкаф у дома, била в депресия

Published

on

Майката на певицата Веси Бонева и сървайвърката Ваня Бонева се е самоубила като се е обесила на шкаф. 58-годишната Венета Бонева е вързала въже на вратата на шкафа и по този начин е предприела крайната стъпка.

Жената не е оставил предсмъртно писмо, живеела е сама, от месеци е била  в тежка депресия.

Вероятно не се е лекувала. Специфичното при този вид болни е, че те не вярват в своето психическо заболяване и, ако няма кой да ги контролира, не приемат предписаните им медикаменти.

Все още не се знае от кого е било намерено тялото в апартамента, но се предполага, че или съседи или близки са сигнализирали някоя от дъщерите, че не се са виждали майка им от дни.

Тялото на 58-годишната Венета е било намерено в късните часове на вчерашния ден в коридора на жилището й, което се намира на улица ул. „Мануш войвода” в Пловдив.

Семейство Боневи имат къща и салон за красота в пловдивския квартал Коматево. Преди година бяха влезли в спор със свой съсед, който беше преградил входа на имота им, а певицата Веси Бонева публикува видео във Фейсбук профила си, на което показваше как им се налага да влизат в дома си през прозореца.

Continue Reading
Advertisement

Най-четени