Connect with us

Парламент

Десислава Атанасова не издържа, качи се на трибуната и удари звучен шамар на Кирил Петков с думите си

Published

on

Не очаквах този дебат да покаже лекьосаните парапети на властта, изригна драматично от трибуната шефът на ПГ на ГЕРБ Десислава Атанасова с явен намек към видеоклип, на който предполагаемо са снимани премиерът Кирил Петков и говорителката му Лена Бориславова, взривил държавата. 

„Един час премиер и вицепремиер разказват неща от кухнята до степен, в която е замесен и президентът. „Ако падне кабинетът, оня отсреща ще разплаща.”, цитира тя Гроздан Караджов, който разкри среща с Кирил Петков по повод 3,9 –те милиарда за пътищата.

И пита: „Затова ли уважаеми почтени, от няколко дни за вас президентът е човек, който се е объркал? Тотално разочарование е според Божинката в политиката (по главния секретар на президента Димитър Стоянов, който сравни депутата от БСП Явор Божанков с футболиста Валери Божинов – б.р.), а някои го нарекоха и подлец“.

„И вие имате самочувствието да говорите за мафията! Човекът, който наруши Конституцията в първия си сблъсък с клетвата върху Конституцията. Вие ли ще говорите за нулева толерантност към корупцията, корупционери!, почти на фалцет изкрещя Атанасова. 

Advertisement

Намерете ни във Facebook

Най-четени