Connect with us

Timeline

Депутат от ГЕРБ за ротацията: Доказахме, че държим на мъжката си дума, очакваме същото и от ПП-ДБ

Published

on

Днес ние от ГЕРБ отново доказахме, че държим на мъжката си дума и спазваме поетите ангажименти. Парламентът прие приоритетния за съпредседателя на ПП Кирил Петков законопроект, ограничаващ застрояването на 500 метра от трите плажа за природосъобразен туризъм – “Иракли”, “Бяла – Кара дере” и “Корал”. Това написа в профила си във Фейсбук депутатът от ГЕРБ Николай Ненков. 

„Както ние сме коректни и спазваме думата си, очакваме същото и от ПП-ДБ при предстоящата ротация. Споровете са излишни. Народът е мъдър: Казана дума – хвърлен камък!“, пише още той. 

Публикуваме пълния текст на коментара му без редакторска намеса: 

Народът е рекъл: Казана дума – хвърлен камък!

Днес ние от ГЕРБ отново доказахме, че държим на мъжката си дума и спазваме поетите ангажименти. Парламентът прие приоритетния за съпредседателя на ПП Кирил Петков законопроект, ограничаващ застрояването на 500 метра от трите плажа за природосъобразен туризъм – “Иракли”, “Бяла – Кара дере” и “Корал”.

Ние от ГЕРБ имаме принцип да не се месим във вътрешнопартийни проблеми. Който трябва, ще си направи извода – саботаж ли е това, умора ли, несъгласие с приоритетния за съпредседателя им закон…

Но така, както ние сме коректни и спазваме думата си, очакваме същото и от ПП-ДБ при предстоящата ротация.

Advertisement

Намерете ни във Facebook

Най-четени