Connect with us

Fake Harvard

Асен към Радев: Не прави партия, в разрез с Конституцията е!

Published

on

Трябва да спре държавата да се управлява от слухове и институциите да си влязат в ролята. Това заяви финасовият министър Асен Василев пред медиите относно поредния рунд между държавния глава Румен Радев и Делян Пеевски.

Ако има някакви сигнали и нещо за разследване, институциите трябва да започнат да си вършат работата, иска финансовият министър. През престрелки и недомлъвки, по мнението му, няма да имаме нормална държава.

Относно евентуална президентска партия финансист номер едно каза, че силно се надява Румен Радев да не направи свой проект, защото това е в противоречие с Конституцията.

Радев е човек на честта, на закона и явно именно това не може сглобката да му прости
Нямам притеснения – така той отговори на въпрос относно подадените от БСП сигнали срещу служебната власт, в която и той е бил министър.

Силно подкрепям реформа в службите, каза още Асен Василев. Отново той каза, че компетентните органи трябва да си свършат работата по всички сигнали, иначе това ще е разказ по картинка, по думите му.

Текат разговорите между Николай Денков и Мария Габриел за ротацията. Той очаква сравнително малки смени в управлението. Официално Асен Василев не е получавал оферта за вицепремиер. Няма да има структурни промени в кабинета, става ясно от коментара му. Василев е за безплатно образование, но срещу задължение завършилите да работят в страната.

Advertisement

Намерете ни във Facebook

Най-четени