Connect with us

Парламент

Тошко Йорданов изби рибата с лаф за Кицата и баща му: Холивуд щял да докарва. Холивуд или Боливуд?

Published

on

Целият парламент се прави на маймуни, за да може да се угоди на Кирил Петков и баща му.

Това заяви от парламентарната трибуна лидерът на парламентарната група (ПГ) на „Има такъв народ“ (ИТН) Тошко Йорданов.

Унизително е. Това не е за първи път. Той по същата логика искаше да прави този, който е приятел на баща му и му беше охранител като беше премиер, шеф на Националната служба за охрана (НСО), въпреки че не отговаря на изискванията. Това за него няма никакво значение“, заяви той.

„В тая държава, ако някой ще се грижи за плажовете, а не за собствения си интерес, би следвало всичко, което е на по-малко от 100 метра от морето, да се събори“, категоричен бе Йорданов.

Тази лека усмивчица, която ви е на лицето, не знам благодарение на характера или медикаментите, доказва колко съм прав. Цялата държава го играе театър и Борисов, за да може да си прави каквото си иска с бюджета, ви кляка. То и за тях си е унизително“, смята лидерът на ПГ ИТН.

„За държавата е жалко. Това няма да продължи дълго. Вие рано или късно ще си заминете.

Тия тука, ако не разсъждават само за на Кицата баща му, трябва и те да подкрепят закона за плажовете и концесиите. Той Холивуд щял да докарва. Така ли? Пропуснал съм тази част от творческите му планове. Холивуд или Боливуд?

Той си знае. Този човек няма инстинкт да казва нещо, което е истина“, категоричен бе той и продължи:

Сега Народното събрание (НС) ще гласува законопроект и ще позволи създаване на частен резерват, в който ще битува изчезващо същество от канадски произход“, завърши Йорданов, предава Блиц.

Advertisement

Намерете ни във Facebook

Най-четени