Connect with us

Гербери

Борисов взриви кулоарите: Кажи на Кирил, че няма смисъл да идва! Приключваме!

Published

on

Няма сглобка, опозиционните партии дадоха време, за да се случи нещо евентуално. Това коментира пред журналисти лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов след вчерашния избор на заместник-председатели на Столичния общински съвет (СОС).

По думите му обаче „то не може да случи с такива кметове“.

„Видяхме, че както в държавата, така и там, те не могат да се справят, кметът не може да направи мнозинство“, каза той.

Борисов обяви, че продължават да се „намират торби с флашки, измами, ако това се окаже така – отиваме на избори“.

Лидерът на ГЕРБ смята, че СОС няма да може да работи въпреки избора на зам.-председатели: „Това са хора, които не могат. Няма кого да подкрепяме.

Вчера ако не беше минало това, днес щяхме да сме вече на избори. Време е за избори на кмет„.

Кажи на Кирил, че няма смисъл да идва. Приемаме последното, което съм му обещал – закона за плажовете, и приключваме„, обърна се лидерът на ГЕРБ към намиращия се в близост пиар на „Промяната“ Найо Тицин.

„Сега Асен Василев в Щатите не си приписва заслугите за бюджета и за законите, които приехме. Дали Румен Радев (министърът на енергетиката) не си приписва ядрените реактори и диверсификацията на ядреното гориво.

Дали министърът на икономиката не си приписва това, което направихме в отбраната за бронетранспортьорите. И ако си приписват, нека знаят, че сме направили така, че нашите евроатлантически партньори да знаят чии са заслугите“, заяви Борисов, цитиран от Блиц.

Advertisement

Намерете ни във Facebook

Най-четени