Connect with us

Timeline

Пиарът на ГЕРБ сви сармите на жълтопаветниците: Терзиев, Бонев, вие сте позор!

Published

on

Коледната декорация на столицата се оказа първият грандиозен провал на новата кметска управа в София. След кичозните и нелепи арки от „АлиЕкспрес“ пред храм-паметник „Св. Александър Невски“ столичани останаха изумени защо на емблематичния булевард „Витоша“ няма никаква коледна украса.

Това предизвика пиарът на ГЕРБ да изрази своето възмущение във Фейсбук:

11 декември: Няма нито 1 коледна светлинка/украса по пешеходната “Витошка” (топ център на София)
Васил Терзиев и Boris Bonev, вие сте позор!

„Тази година коледната украса се изразява в паднали клони и препълнени кофи за боклук…“, отговаря му Marin Marinov. „Това е новото управление. Украса няма, добре е, че и сняг няма, защото бедствието ще дойде пак.
Пълна трагедия…..Горката ни, родна София…“, допълва Анелия Торошанова. Гневните коментари и реакции са стотици на брой.

Още по-фрапиращото е, че само преди три години от „Спаси София“, които сега претендират за шефското място в Столичния общински съвет, са критикували бедната украса на Фандъкова по столичните улици, пише „Лупа“.

„За поредна година коледната украса на София е повече от мизерна. Общината разчита на частни фирми, които да извадят старите неестетични гирлянди с рекламна цел, за да има поне някакво усещане за предстоящите най-светли празници. За последните години нищо не се промени – украсата е банална, безвкусна, незабележима и една и съща от години“, пишат през 2020 г. от „Спаси София“. И с просто око обаче е видно, че на фона на настоящия резил и липса на каквото е да е коледно настроение по софийските улици, предишната украса е направо богата. 

Advertisement

Намерете ни във Facebook

Най-четени