Connect with us

Нюзрум

Пеевски смаза ПП-ДБ в Благоевград!

Published

on

При 100% процента обработени секционни протоколи, става ясно, че Делян Пеевски буквално размазва при лидерския дуел на изборите в Благоевград, водача на листата на коалиция ПП-ДБ Андрей Гюров.

Пеевски има с цели 2716 гласа повече от острието на ПП, с което се повтаря победата му от октомври 2022г. Нещо повече, Корнелия Нинова от БСП, Цончо Ганев от „Възраждане“ и Слави Трифонов от ИТН, които са водачи на листи в Благоевград, също остават далеч зад Пеевски. При тях разликите са дори още по-фрапиращи – 12 799 гласа по-малко за Нинова, 12 526 по-малко за Ганев и цели 19 234 гласа по-малко за Слави Трифонов.

Така за пореден път Делян Пеевски доказва, че независимо от черната кампания против него – продължаваща повече от 10 години от страна на кръга „Капитал“, независимо от хилядите манипулации, фалшиви новини и доноси, с които не само обществото ни, а и партньорите ни в чужбина са заливани от подчинените на Прокопиев медии и политически проксита, избирателите на ДПС продължават да му вярват. Всъщност, ако проследим последните 3 парламентарни вота, ще видим, че подкрепата за него забележимо се увеличава – от 19 068 гласа за ДПС в Благоевград през ноември 2021г., 21 221 през октомври миналата година, до цели 23 338 гласа на настоящите избори на 2 април.

Защото хората много добре осъзнават, че единствено отговорното поведение, грижата за техните проблеми и създаването на закони, които да слагат прът в колелото на олигархичното задкулисие, са определящите качества, които народният представител трябва да притежава. А Пеевски многократно е доказвал – не с лъжи, с каквито изобилстват действията на неговите конкуренти, а с дела и с истина, казвана право в очите, че мястото му е на първия ред в българския парламент.  

Advertisement

Намерете ни във Facebook

Най-четени