Connect with us

Нюзрум

„Възраждане“ предприе нещо страшно, след като КС отхвърли референдума им

Published

on

„В четвъртък 2000 българи на площада, пред Конституционния съд се бореха за правото си да бъдат питани и защитаваха Референдума за запазване на българския лев. След като Народното събрание погази закона и отхвърли Референдума за Запазване на българкия лев, организиран от Инициативен комитет и подкрепен от „Възраждане“ и Конституционния съд погази Конституцията.

Правото на глас на 604 000 българи беше отнето, а демокрацията унищожена“.

Това се казва в позиция на ПП „възраждане“.

„Отказът от национална валута е отказ от национален суверенитет. Загубим ли българския лев, губим свободата и суверенитета на България, а решенията за страната ни ще се вземат от Брюксел, Франкфурт или Берлин.

Загубим ли предприятията от Маришкия басейн, губим енергийния ни суверенитет. Без енергетика, няма икономика. Бавно и последователно унищожават и ядрената ни енергетика. Демонтирани и нарязаха за скрап бяха 3 и 4 блок на АЕЦ Козлодуй, продадоха реакторите на АЕЦ Белене

Липсата на земя води до липса на храна. Изграждането на фотоволтаици на плодородната българска земя я унищожава. Хиляди регулации убиват бавно земеделието. Застрашен е хранителният суверенитет на България – народът няма гаранция за прехраната си.

Изграждането на ветрогенератори в морето ще прогони рибата, ще убие рибарския отрасъл и ще доунищожи окончателно туризма.

Превръщат ни в територия, която ще населят с мигранти. Подготвят ни за буфер между Африка и Азия и западния свят.

Вече 30 години те управляват и унищожават България и само ние можем да ги спрем.

Днес „Възраждане“ ще протестира и от 10:30 ч. ще блокираме в знак на протест три гранични пункта – ГКПП Лесово, ГКПП Йовково и ГКПП Русе.

Нека всеки български гражданин, който иска да живеем в свободна страна, да се присъедини към нас. Гласът на българите ще бъде чут!“, пишат още от „Възраждане“.

Advertisement

Намерете ни във Facebook

Най-четени