Connect with us

Timeline

Мъжката секретарка на Нинова за ПП-ДБ-СС: Баламурници! Бойко така ги извъртя, че и да хленчат по всички медии…

Published

on

От Фейсбук профила на Калоян Методиев

Всякакви типажи съм виждал в политиката, но такива баламурници (без никакво извинение) като ПП-ДБ-СС в София, не съм виждал. Върнаха Бойко Борисов на национално ниво, снощи го върнаха и в Столична община. Вчера той така ги извъртя, че и да хленчат по всички медии, за тях оттук насетне остава само ролята на боксова круша. Номинално имат кмет и председател на общинския съвет, което искаха, и никакво мнозинство в съвета. Една кръгла нула. Комисии, обществени поръчки, структури, бюджети – всичко си остава в ръцете на софийската мафия, срещу която гласуваха софиянци. Борисов задейства любимия си специалитет – разбиване на групи, прекупване на хора, „овъртолване“ на всички в едно блато.

Представител на ПП тази сутрин буквално пищи по БНТ, че ги били измамили, че вече били опозиция. Като не разбираш от нещо – не се занимаваш с него. Ако си се хванал да се занимаваш – търсиш хора, които разбират.  В същото студио представителят на остатъците от „Възраждане“ в СОС заяви, че са му предлагали 20 милиона, за да гласуват за председател на съвета. Било нищо от 3 милиарда бюджет на година. Е, това е СОС.

В София нещата вече са по-зле отпреди. Няма ясен субект на политическа отговорност. Едни фасадни боксови кукли – кмета и председателя на СОС от ПП-ДБ-СС и една управляваща клика от ГЕРБ, отцепници от БСП и Възраждане, съветникът на Мая Манолова, Синя София и ВМРО. Овъртолени до шия снощи си разпределиха комисиите и изхвърлиха като мръсни котетата ПП-ДБ-СС от реалното управление на столицата. Първа от г-н Борисов в новото мнозинство получи пост Ваня Григорова – шеф на комисия по здравеопазване.

Всичко е плаващо и без лице. Отзад остава някой да дърпа конците на аморфната маса в съвета, което е идеалната среда за корупция, беззаконие и злоупотреби с власт. Горките софиянци. Очертават се още 4 загубени години за града. А трябваше просто да се отиде на нови избори за общински съвет.

Advertisement

Намерете ни във Facebook

Най-четени