Connect with us

Timeline

Мика Зайкова пребледня: Боже какви хора ни управляват?! Та той го обяви в ефир

Published

on

„Ударната подмяна на кадри във важни контролни органи продължава! Министърът на икономиката (б.а. – Богдан Богданов) съвсем откровено сподели в ефира на Би Ти Ви, че е взел на мушка Комисията за защита на потребителите!“, сподели Мика Зайкова.

„На смислените въпроси на журналистите той не можа да даде нито един конкретен отговор – бил снел доверието от нея, защото извършили много повече проверки! Нали това й е работата?“, пита още икономистът.

„Били проверявали фирми с вредни за децата „барчета“, ама не тези, които „трябва“. А какви са му аргументите сега точно, не може да каже и т.н., но той им поискал оставките и съжалявал, че процедурата не позволява да стане веднага…

Като го слушах, не можах да разбера какъв е резултатът да правиш сайт да харчиш пари за него и да искаш ниски цени от търговските вериги в сезона на коледните намаления, когато търговците правят хиляди намаления и сами, в които влизат и тези стоки от сайта!“, акцентира още Зайкова, използвайки профила си във Фейсбук, за да изрази позицията си.

„Жалка картинка! Радвах се на точните и смислени въпроси на журналистите, които обаче останаха без точни отговори.
Боже, какви хора ни управляват!?“, завърши икономистът.

Най-четени