Connect with us

Timeline

Народът скочи на новата коалиция: Тотална шизофрения! Вместо да приемат някой смислен закон…

Published

on

Надежда Ганева

Само да напомня, че Росен Желязков бе избран за председател на Народното събрание именно с гласовете на ПП-ДБ и ИТН, още като имаха 64 депутата нали, преди да напуснат Радостин Василев, Зелено движение, СЕК и прочее.

Днес ПП-ДБ си пишат „голямата“ победа, че ден преди 49-ото НС да отиде в историята, свалили председателя с гласовете на БСП, Възраждане и ИТН, а и Радостин Василев. Някаква тотална шизофрения.

Михаил Иванов

Днес, един ден преди края на това Народно събрание, ПП-ДБ направиха коалиция с проруските партии БСП, Възраждане и ИТН, за да бъде отстранен председателя на парламента Росен Желязков. Вероятно тази коалиция ще има мнозинство в следващия парламент и ще може да поеме управлението на страната, с което ще се сложи край на политическата криза.  Владимир Владимирович Путин ще има всички основания да бъде доволен.

Владимир Зарков

Слушам го преди малко този еугЛенения: Аз знам кой натиска и притиска Росен Желязков!

Абе пич, ти не знаеш детето ти от кого е, знаеш какво се случва в стаята на ГЕРБ…

Миро, стягай се, че пак трябва да слизаш от автобуса да посрещаш баджо Киро!

Владо Йончев

Невероятна глупост е това. Остава още един ден (или няколко най-много) работа на парламента. Напълно безсмислена смяна. Пък и следващия председател-за-един-ден по-добър ли ще бъде?

Росен Желязков е уважаван човек, добър администратор. Кому беше нужно това унижение? И освен това, рано или късно на всички, които го свалиха, ще им се наложи да преговарят все за нещо си с ГЕРБ. Смятат ли, че от това, че отстреляха едно от най-меките и компромисни лица на ГЕРБ, позицията им става по-силна?

Димитър Стоянов

Имам честта лично да познавам човека, политика и експерта Росен Желязков.

Ерудиран, диалогичен, принципен, той е представител на онази политическа класа, от която България има огромна нужда в днешно време. Това е класата, способна да ни върне политическата нормалност, с разговор, сдържаност и спокойствие, без шумни фрази и пошла екзалтираност.

Днешното решение в парламента за неговото освобождаване е пореден симптом на тежката политическа и конституционна криза, в която страната ни се намира, и която с всеки следващ ход преминава в криза на самата ни парламентарна демокрация.

Георги Кадиев

Страшна тъпотия, вместо да приемат някой смислен закон в последните си 2 дни работа.

Сега, по правилник, председател на парламента, докато изберат нов, става… председателят на най-голямата парламентарна група.

Честито на Бойко Борисов!

Цялата им работа е такава.

Advertisement

Намерете ни във Facebook

Най-четени