Connect with us

Парламент

Пеевски заговори за голямо „разкешване“: Честито на коалицията на пудела!

Published

on

„Видяхте неограничения кеш на коалиция на пудела. Явно е имало голямо разкешване.

Събраха се, сега могат да отворят каналите, могат да върнат шефката на митниците, и могат спокойно да крадат. Но са подценили народа“. Това заяви пред журналисти в парламента лидерът на ДПС Делян Пеевски, предаде Блиц.

„Имаме избори, виждате какво казват резултатите, какво казват социологическите агенции. Коалицията на пудела ще се радва много малко на грабежа. След това ще понесат отговорност за всичко“, категоричен беше той.

„От хората ще понесат отговорност за това, което правят в момента. Първа точка трябваше да бъде да решим проблемите на миньорите, на ТЕЦ 2, на целия Маришки басейн. Не ги интересува. Тях ги интересува да свалят шефа на парламента два дни преди края на парламента“, каза още той.

По думите му, само ДПС е занимават с проблемите на миньорите.

На въпроса дали ДПС ще води разговори с ПП-ДБ след изборите, той каза: „Нека да видим нещата, които се изнесоха и са чудовищни, видяхте за какво става въпрос, огромна корупция, нечувана корупция на тези хора. За мен ПП-ДБ с тези лидери, ако тези неща се докажат, е невъзможно да се работи с тях. Те нямат интегритет.

„Както обичаха да проверяват всички в „Гугъл“, видяхме, че не са ги проверявали те, дори други хора са им ги писали и са откраднали дори авторството на сигналите, които писаха разни списъци за този и онзи. Оказа се, че са им дадени и после тези хора им се сърдят защо не им е дадено авторството. Видяхте една мръсна престъпна сглобка“,

„Нека видим хората кой ще подкрепят. Според вота им ще решим може ли да има мнозинство, което е в полза на хората или не може. Не можем да говорим отсега дали ще има служебно правителство“, обясни той.

Относно думите на Кирил Петков, че анализатори са му предлагали да говорят добри неща за него срещу заплащане, той коментира: „Нека да каже Петков кои са тези хора. Да ръсиш обвинения на килограм, на грам или на нещо друго по снежните писти е несериозно“. 

„Можем да работим в всички, които са готови да работят за хората. Не можем да работим с проруските партии. Както виждам днес, може би всички, които се събраха в залата, са проруски, извън ГЕРБ. Събраха се едно ясно руско мнозинство. Несъбираемото се събра. Честито на коалицията на пудела!“, завърши той.

    Advertisement

    Намерете ни във Facebook

    Най-четени