Connect with us

Гербери

Борисов взриви НС: Лицемери! Ние се отървахме от ПП. Честито на новата коалиция

Published

on

Искам да поздравя „Възраждане“, ПП-ДБ и БСП за новата коалиция с ИТН. Това ни улеснява много, че повече няма да има въпроси нито за ДПС, нито за ПП, нито за сглобки. Мисля, че поне още 5-6 служебни правителства ще се изредят още“. Това заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов в кулоарите на парламента, цитиран от Блиц.

„Ще запозная всички евроатлантически партньори днес, за да стане ясно защо България ползваме само руски газ, само руски петрол. Защо, защо, защо, каза още той.

„Ето мотивите на г-н Петков за свалянето на Росен Желязков. Той атакува, че е нарушил правилника по чл. 48, ал. 5. Вижте какво има в него.“, посочи Борисов и изчете какво гласи този закон.

„Росен Желязков го приеха на крака в парламента в Украйна. Срам за колегите от ПП. Срам, още повече, че те вчера не подкрепиха на комисия пенсиите на репресираните, избити по лагерите. Вече си обяснявам и Терзиев на ДС, и Модев“, продължи Борисов.

„Росен Желязков ще пада, защото има проект за предлагане на нова помощ за Украйна, закона за Съдебната власт, за сграда на Конституционния съд, за домашното насилие. Росен Желязков е виновен, че ги е вкарал да се гледат бързо тези точки.

Росен Желязко е виновен, че е вкарал тези този закон за домашното насилие да се гледа по-бързо“, даде още за пример Борисов.

„Така, че честито на новата коалиция, за която искам повече да спрете да ме питате. Честито на „Възраждане“, честито на колегите от ИТН, всичките им приказки срещу ПП в зала ги видяхме. Ние се отървахме от ПП. Честито и на ПП-ДБ, че си намериха нови партньори. Ние ще бъдем една достойна опозиция, надяваме се народът да види в сенките какво прави и да ни подреди така, че подобно нещо повече да не се случва“, каза още лидерът на ГЕРБ.

Advertisement

Намерете ни във Facebook

Най-четени