Connect with us

Нюзрум

Александров категоричен: След изборите всички ще искат да са в прекрасни отношения с Борисов, непоклатим е

Published

on

Битка за власт и то доста свирепа, чиято поредна арена се превръща парламентът. Така социалният антрополог Харалан Александров, коментира от ефира на Нова телевизия как партиите влизат в битката за гласовете на избирателите дни преди начало на предизборната кампания.

Александров заяви, че е имало големи надежди с Плана за възстановяване, но сега те буксували, а самият План, не се изпълнявал.

Омагьосан кръг. Колкото повече хора като нас говорим за твърдите ядра на партиите, толкова повече възкръсна с изумителна лекота целият популистки арсенал от тези“, предупреди Александров.

Той прогнозира и, че ще се търси още от инструментариума на политическата война.

„Не знам дали следите съставите на Обшинските съвети. Те са пъстри. На места ППДБ са в коалиция с БСП, с някакви местни партии, с „Възраждане“. В момента сме в много висока степен на неподреденост“, посочи социалният антрополог.

Йончева е поканена от един от двамата лидери на ДПС. Това е много консистентна политика за смяна на профила на партията от етническа към отваряне“, коментира той и поканата към Елена Йончева от ДПС.

След изборите със сигурност всички ще искат да са в прекрасни отношения с Борисов. Той е в центъра непоклатим, завърши Харалан Александров.

Advertisement

Намерете ни във Facebook

Най-четени