Connect with us

Гербери

Борисов сви сармите на Денков: Несериозно е! 3 години бяхте в кабинети и само България нямаше ПВУ

Published

on

„В сферата на отбраната и енергетиката ще дадем пълна подкрепа на служебното правителство на Димитър Главчев. Може да разчита на пълната ни подкрепа в тези сфери“. Това заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов на брифинг в парламента. 

„Акад. Денков да си отговори защо три години бяха в кабинети и само България нямаше План за възстановяване и устойчивост. Когато на Мицотакис и Пленкович им дадоха парите, програмата на г-жа Урсула беше да дадат и на България, но тогава се появи служебното правителство“, каза Борисов по повод обвиненията на ППДБ, че заради забавяне на закони от ГЕРБ страната ни не получава пари по Плана за възстановяване и устойчивост.

Лидерът на ГЕРБ заяви, че твърденията на Денков са несериозни. „Не може да има сглобка с хора, които не си дават реална представа за това, което са сътворили. Да кажат какво направиха те“, отсече той.

„Всичко се е разпаднало, парламентът свършва, те искат оставката на Желязков. Да се държим сериозно! Това са емоционални изблици на несигурност, слабост, неспособност“, уверен е Борисов.

„Всеки депутат има право да постъпва, както намери за добре“, заяви председателят на ГЕРБ на въпрос как ще коментира бягството на Бойко Рашков от комисията за митниците.

Advertisement

Намерете ни във Facebook

Най-четени