Connect with us

Fake Harvard

„Става все по-трудно за политолозите“: Кирил Петков се издъни яко, такъв гаф е правил само един човек в държавата

Published

on

Възможността още повече хора да не отидат да гласуват, беше туширана с изборите да бъдат 2 в 1.

Тази позиция изрази пред БНР политологът Марая Цветкова. Това според нея е „най-доброто решение, което можеше да бъде взето“.

Става все по-трудно за политолозите, не за анализаторите, на които им се пълнят главите с опорки от сутрин до вечер, за да ги разказват после, става все по-трудно да се ориентираме“, коментира тя за политическата ситуация в страната.

Относно твърденията на Кирил Петков, че анализатори са му предлагали да се погрижат за медийния му комфорт като управляващ срещу заплащане, политологът заяви:

„Със сигурност е хубаво да назоват имена. Така хвърля сянка върху цяла гилдия. Досега, освен Слави Трифонов, никой не е нападал по такъв начин политолозите. Директно. Много странен тайминг. ПП-ДБ имат проблем с тайминга на обявяването на някакви неща.“

Марин Райков е дипломат от кариерата. Има огромна разлика.“

Цветкова не изключва президентът да е сред фигурите, които биха могли „да дърпат конците“ на служебния министър-председател.

Във връзка с номинацията на евродепутата Елена Йончева от ДПС политологът изтъкна, че „от гледна точка на принципите и тезите, които тази жена е защитавала, малко е спорно“.

Ставайки политици, журналистите започват от нулата, смята Марая Цветкова.

„Когато преминеш през този мост, ти започваш от нулата.“

Advertisement

Намерете ни във Facebook

Най-четени