Connect with us

Timeline

Партиен лидер предлага да се въведе единица мярка за тъпота – сабрутка

Published

on

„За депутатите и по-голямата част от избирателите на ППДБ е крайно наложително да се въведе единица мярка за тъпота – примерно една сабрутка. Когато интелектът ти е равен на една сабрутка, мислиш, че Ирландия не е в Европейския съюз – нищо, че страната няколко пъти досега е председателствала ЕС“.

Това пише в профила си във Фейсбук лидерът на „Възраждане“, който от няколко дни е в размяна на реплики за мястото на Ирландия в Европейския съюз, Шенген, НАТО и т.н.

„Когато е малко по-голям, около сабрутка и половина, мислиш, че не е и в Шенген – макар че страната няма граничен контрол на излизане и има избирателен граничен контрол на влизане, т.е. полу-Шенген (нещо като нашия въздушно-капков Шенген)“, пише Костадинов.

„Но депутатите от ППДБ не са само тъпи сабрутки. Те са и дивашки мразещи всичко българско еничари. Един много бърз поглед над тази изродена общност е достатъчен, за да отбележи следните общи черти – задължително изписват имената си на чужд език, по нищо не личи, че са българи и непрекъснато изливат потоци от омраза и отрова към българския народ“, допълва Костадинов.

„Съчетанието на безпримерна тъпота и безпределна омраза води до създаването на брутален еничарски корпус, наречен ППДБ. На 9 юни еничарският корпус трябва да бъде унищожен, защото в противен случай той ще унищожи България. Ако допуснем сабрутките да продължат да бъдат фактор в България, страната ни просто ще бъде доубита от тях“, пише Костадин Костадинов.

Advertisement

Намерете ни във Facebook

Най-четени