Connect with us

Fake Harvard

Киро и Лена отново опасно близки! Вече не ги е страх от Асен Василев, него го готвят за „Магнитски“

Published

on

Лена Бориславова беше заснета пред парламента да се качва в колата, която НСО дава на Кирил Петков. Освен десетки хиляди лева на месец за неговия превоз и охрана от несъществуващи заплахи, дори когато ходи на сърф в Гърция, държавата му осигурява и 2 полицейски патрула с коли и екипи пред дома всеки божи ден – повече от едничкия милиционер, който пазеше пред общите кооперации на членовете на Политбюро при соца.

Въпросът е като каква младата майка Лена Бориславова, която нито му е съпруга, нито секретарка, нито е контингент на НСО по каквато и да било причина, използва високопроходимия автомобил и като каква е допускана до него, след като няма и официална партийна позиция дори?

Още повече самата тя се представя за борец за законност, макар още да се помни цитираното от шефа на ДАНС изнасяне на секретни документи по времето, когато раотеше в правителството и последващото им публикуване в близки до нея медии. Където, сигурно по случайност, излезе и инфото за скандалите с къщата но Асен Василев. Които пък могат да му донесат не само неприятни съдебни решения в Щатите, но може би е възможно дори и попадането под ударите на Магнитски? Поне така предполагат американски източници, работещи у нас. Става дума за янки, който има сериозен бизнес у нас. Той твърди, че е цяло чудо, че Кокорчо още не е вписан в „Магнитски“, след като е ужилил с милиони долари не един, а двама американски граждани досега. А има и провинения по руска линия…

Ако се вярва на други източници, Киро и Лена отново са опасно близки след гръмването на скандала в противниковия лагер Василев-Лорер, след като спазваха известна дистанция покрай раждането на детето й. Само веднъж бяха изловени заедно да разхождат, при това не особено прикрито, в самия център на София, количката с бебето. Лена предполагаше, че огънят по нея е приятелски и е поръчан от Асен Василев. Сега, когато самият Кокорчо се пече на бавен огън от афера в афера, явно Киро и държанката му са сметнали, че Василев няма време и за тях и отново не крият от никого отношенията си.

Advertisement

Намерете ни във Facebook

Най-четени