Connect with us

Timeline

Евродепутат: Промяната е там, където ги няма ПП-ДБ

Published

on

Най-после дойде промяната! Вместо власт на ПП-ДБ, ще има избори. Това, ако не е промяна, здраве му кажи. Промяна е! При това се случи без промянаджиите да я искат.

По принцип реалните промени у нас стават без ПП-ДБ. Тогава те са видими.

Например всеки може да пътува със софийското метро. Това е промяна без ПП-ДБ. Всеки може да пътува по новите магистрали и по промененото околовръстно на София. Това също е промяна без участието на ПП-ДБ. И в универсалната спортна зала „Арена София“ можете да наблюдавате спортни и културни събития. Още една промяна без ПП-ДБ. Булевард „Витоша“ в центъра на столицата ни е пешеходна зона и отново без участието на ПП-ДБ.

Какво още ли? Ами, вие водите децата си в променени училища и детски градини. Обърнете внимание, че те не са нито построени, нито обновени от ПП-ДБ. А централният площад на вашия град? А новите улици и булеварди в него? В тези промени никакви ги няма ПП-ДБ.

Какъв извод правите? Аз правя извод, че промяната е там, където ги няма ПП-ДБ. И така е в България от много години.

Но къде тогава са ПП-ДБ, които и аз не знам защо наричам промянаджии. Ясно е къде са. Аз ги откривам при високата инфлация, при високите цени на хранителни и всякакви стоки, при още по-високите цени на горивата и електроенергията.

И при нахалството. При огромното политическо нахалство и наглост, които тези партии демонстрираха през последните три години. И което отврати нас, нормалните хора. А ние, бъдете сигурни, сме мнозинство в България. Ние навсякъде по света, с изключение на Русия, сме мнозинство. Такива като пепейкодебейковците са изключенията от нормалността. И демокрацията затова е ценна, защото дава възможност на нормалните хора да изгонят от политиката черните врани, грачещи грозно и зловещо.

Това изритване става чрез избори, а не чрез „народни въстания“ и „революции“, каквито щуротиии се въртяха в кратуните на пепейкодебейковците. Помните, че те наричаха своя протест преди три години „народно въстание“, нали? И лочеха бира на Орлов мост. А известно е къде трябва да се пие бира. Да се пие, а не да се лочи.

Изпийте по една бира, но нормално, културно, с финес. И знайте, че през месец юни ще има избори. Следователно има време спокойно да планирате вашето време. Защото ще е лято, морето ще ни зове, но и не трябва да забравяме своя дълг към България. Защото ние, гражданите, освен права имаме и задължения. Наш дълг е да гласуваме. Нека да го изпълним.

Наздраве!

От фейсбук профила на Александър Йорданов, евродепутат

Advertisement

Намерете ни във Facebook

Най-четени