Connect with us

Timeline

Борисов предизвика серия от паник-атаки в ППДБ, докара Петков до нервна криза, а Денков и Атанасов до жалки унижения

Published

on

От Фейсбук профила на журналистката Соня Колтуклиева

Днес по БТВ Кирил Петков се изказа, че Бойко Борисов е “средна ръка стратег” и бил направил “лоша сделка” със сглобката.

Стратегически нещата изглеждат така:

1. Бойко Борисов използва ППДБ, защото кабинетът на Мария Габриел, готов за гласуване, беше провален от Корнелия Нинова, която се отдръпна в последния момент след телефонно обаждане от Иван Гешев.

2. Всички негативи от лошото управление на сглобката се пишат на сметката на ППДБ.

3. Делян Добрев ги демаскира и освети като схемаджии и брокери на влияние, с антипутиновски лозунги и проруски услуги.

4. Бойко Борисов ги разкри като истерици и аматьори. Искаха му всичко, остави ги без нищо.

6. Бойко Борисов предизвика ППДБ да получат серия от паник-атаки – докара Кирил Петков до нервна криза, Николай Денков и Атанас Атанасов до жалки унижения, а Христо Иванов до гузно мълчание. В парламента ППДБ изпадна в тотална изолация и получи каскадно обругаване.

7. Бойко Борисов повежда партия ГЕРБ в отлична кондиция, енергизирана, че агонията приключи и скоро ПП също ще приключи.

8. Бойко Борисов показа на света, че ПП са инфантилни аматьори с неистови апетити и нулева представа как се прави политика. 

Бойко Борисов не направи “лоша сделка” със сглобката. Направи толкова-колкото можа по време на ожесточената война на Иван Гешев, който искаше да го срази на всяка цена. Борисов оцеля и си възвърна силата.

В Харвард са ги научили да говорят за сделки и бизнес-модели. Обаче, така в публичния живот не става, той си има свои закони. “Бързата кучка слепи ги ражда”, е казал народът. Нито знаят как, нито имат търпение.

По-добре е да си научат урока и да се върнат там, откъдето тръгнаха да превземат държавата като пирати от Сомалия с дипломи от Америка.

Не стават. Не!

Advertisement

Намерете ни във Facebook

Най-четени