Connect with us

Парламент

Тошко Йорданов взриви НС с думи за Киро и Лена

Published

on

Председателят на парламентарната група на „Има такъв народ“ (ИТН) направи доста пиперлив коментар в кулоарите на Народното събрание (НС). Думите на Тошко Йорданов бяха по адрес на съпредседателя на ПП-ДБ Кирил Петков, а редом с това намеси и Лена Бориславова.

„Партиите, които не си държат на думата, се казват ПП-ДБ. Те са тези, които казват едно, а след осем часа друго“, каза Йорданов по адрес на Петков.

Може да погълне някоя пица и да отиде с друг акъл“, каза депутатът от ИТН.

По думите му от Радев зависи дали предсрочните избори ще са заедно с евроизборите, или отделно. „За нас е по-добре да са две в едно, за да се спестят разходи“, уточни Йорданов.

„На президента му е даден списък със служебни премиери от 10 души, предимно от ГЕРБ. Това направиха тези от ПП-ДБ. Стою Стоев, Христо Иванов…. 

Съжалявам, че и Лена я нямаше, за да направят още някоя умнотия“, каза Йорданов, възмутен от направените конституционни промени, ограничаващи Румен Радев в избора на служебен премиер.

Години наред ще оправяме нещата, които сътвори Асен Василев. После изиграха унизителния танц „вземете ме за булка“.

За финал имаме конституционни промени, които могат да вкарат страната в криза“, каза още Йорданов.

Председателят на парламентарната група на ИТН бе категоричен, че ако третият мандат им бъде връчен от Румен Радев, те ще го върнат веднага неизпълнен, предаде Блиц.

Най-четени