Connect with us

Timeline

Костадин подкара ППДБ: Не държавата, а вие ще изчезнете!

Published

on

Вече втора седмица в Белград, Сърбия, има протести. Те са организирани от тежко загубилата парламентарните избори опозиционна партия „Сърбия срещу насилието“. Пацифисткото име на тази формация не спря нейните активисти да се опитат да превземат сградата на парламента и да влязат в ръкопашни схватки с полицията.

Трябва внимателно да гледаме това, което се случва в Сърбия, защото то показва какво ще направят американците и в България – а те винаги, доста предвидимо, действат по един и същи начин. Тази „партия“ се появи „изненадващо“ след като през лятото се случиха две трагедии, потресли цялата страна – двама психопати разстреляха повече от дузина младежи. Изведнъж се появиха добре организирани демонстранти, които призоваха да се сложи край на насилието чрез… нови избори. Сръбският президент реагира бързо, разпусна парламента и насрочи избори, а демонстрантите „изведнъж“ създадоха нова партия. Отварям скоба – почти по същото време в нашата страна се случиха аналогични събития, само че заради нарязаната жена в Стара Загора. Те не доведоха до създаването на нова партия, но бяха водени изцяло от проамериканската коалиция ППДБ, което доведе до нейното укрепване. Самите протести в България бяха замислени и като опит да се удари най-голямата опозиционна сила в страната, Възраждане, но изведнъж рязко спряха, след като се оказа, че насилникът е симпатизант точно на управляващите формации ППДБ и ГЕРБ. Стана неудобно някак си, и като по чудо протестиращите срещу насилието изведнъж спряха да протестират срещу насилието.

Но да се върнем в Сърбия. Там американците умело създадоха поредната си марионетка, но за тяхно съжаление тя се провали на изборите. Тогава беше задействан план Б – както винаги в такива случаи проамериканските партии отказват да признаят изборните резултати и провокират протести и насилие. Нищо, че името им е „Сърбия срещу насилието“. Засега нямат особен успех и по всичко личи, че няма и да имат, просто защото обществото не ги подкрепя.

В България ще се случи абсолютно същото, с този разлика, че то ще стане тогава, когато опозицията (в лицето на Възраждане) спечели изборите. Проамериканските партии, и най-вече ППДБ, ще откажат да признаят изборите и ще провокират насилие. Те никога не са се ползвали с огромна обществена подкрепа, но това, както е видно и в момента, не е било пречка да управляват страната като представители на малцинството.

Единствено американската политическа подкрепа и американската медийна машина ги държи над водата. Но ние българите трябва да сме готови за момента, в който чуждите агенти загубят властта. Те няма да се поколебаят да вкарат България дори в гражданска война, защото целта им, в крайна сметка, е проста – държавата ни да изчезне и да я няма.

Е, това няма да стане! Ще изчезнат те – така, както са изчезвали всички други предатели преди тях. Възраждане е готова да поведе българския народ към свободата! Знаем какво ни очаква и не се страхуваме. Бъдещето е нашите ръце!

От Фейсбук профила на Костадин Костадинов, „Възраждане“

Advertisement

Намерете ни във Facebook

Най-четени