Connect with us

Timeline

Депутат от ГЕРБ връща усмивките на мнозина

Published

on

Важни за Ловеч обекти ще залегнат в бюджета за 2024 г., изтъква в публикация във Фейсбук председателят на регионалната комисия в парламента и областен координатор на ГЕРБ – Ловеч Николай Нанков.

Правим важна крачка за решаване на проблема с водоснабдяването, подчертава бившият министър на регионалното развитие и строителството. В публикацията си в социалната мрежа той заявява, че ГЕРБ никога не е делил общините според партийната принадлежност на кмета.

„За нас водещ винаги е бил интересът на гражданите и сме полагали грижа за тях. Така сме работили и при трите правителства с премиер Бойко Борисов, ще го докажем и сега с приемането на бюджета и списъка с общински проекти, които заедно с колегите от ДПС и ПП-ДБ ще защитаваме“, заявява Нанков.

Ето и пълния текст на публикацията му във Фейсбук:

ГЕРБ никога не е делил общините според партийната принадлежност на кмета. За нас водещ винаги е бил интересът на гражданите и сме полагали грижа за тях. Така сме работили и при трите правителства с премиер Бойко Борисов, ще го докажем и сега с приемането на бюджета и списъка с общински проекти, които заедно с колегите от ДПС и ПП-ДБ ще защитаваме. Благодаря им, че заедно обсъдихме идеите за моя избирателен район Ловеч и в списъка залегнаха важни обекти във всички общини, все отдавна очаквани от гражданите подобрения. Особено съм горд да отбележа, че правим важна крачка към разрешаване на тежкия проблем с водоснабдяването в областния център Ловеч и населените места в общината и областта. Точно както обещавахме в предизборната кампания за местния вот. Гражданите ще се убедят, че всяка наша дума си тежи на мястото. И всяко обещание е изпълнено.
Щастлив съм, че като председател на регионалната комисия имам възможност да помогна и че с колегите в парламента и МРРБ работим в синхрон за благоустрояването на общините.


Да, ще върнем блясъка на Ловеч! Защото това не беше кух предизборен слоган. А цел, която ще реализираме стъпка по стъпка!

Най-четени