Connect with us

Timeline

ВМРО за Кирил Петков и Корнелия Нинова: Оставка, ненормалници!

Published

on

Някой бързо да обясни на Киро и Корнелия, че анонсите за ограничаване на износа, ще стимулират бърз, панически износ. Също да им обясни, че анонсът за закупуване на милиони тонове зърно качва цената му на борсата…

В момента паниката основно я създава властта с безумни ходове и изказвания.

Въобще тия двамата ако млъкнат за малко, ще се успокоят нещата.

Оставка, ненормалници!

В същото време въпреки удобните въпроси пред Бтв, Асен Василев, седейки като истукан, не даде нито един смислен отговор. Разбрахме, че за високите цени е виновно задкулисието, световният заговор и зли сили. Последната сламка на давещото се в проблеми правителство е КЗК.

Асен Василев избягна да коментира защо и в момента течните горива на дребно се качват и сега. И в момента ли злите сили качват цените по бензиностанциити под формата на заговор? Или лъже нагло, или е икономически полуграмотен. За скъпия ток за бизнеса, за скъпия природен газ – нищо няма да има!

По темата със зърното – индиректно си призна, че незаконно ограничават търговията със зърно с безсмислени проверки. Точно това ще напомпа цената нагоре (каквато вероятно е целта и едни хора да станат още по-богати). За олиото според Асен Василев виновен е пак някакъв заговор, кой точно, кои обаче пак не стана ясно.

По отношение на бежанците – нищо и половина, докато от две седмици само и единствено доброволците помагат. Държавата пак я няма и ще чакаме да се накуми, да се анализира и прочие.

В обобщение – плаша се за България с толкова неадекватен вицепремиер и финансов министър. Некадърността по високите етажи на властта я плащат винаги и изцяло гражданите!

От профила във Фейсбук на Карлос Контрера, столичен лидер на ВМРО

Advertisement

Намерете ни във Facebook

Най-четени