Connect with us

Timeline

Тошко, пинчер такъв! Значи господарят ти Слави не е мутра, а Бойко е! Срамно е, като знаеш колко пари къташ от Борисов

Published

on

Облечен като кларинетист втори разряд, Тошко, пинчера на Слави, реши да заработи надницата си за март. По време на дебата за съдбата на военния министър, разсилният на Трифонов домъкна рошавата си главица до трибуната и извика: Бойко Борисов е мутра!

Пич, ти не разбра ли, че си жалък! Като онези, дето станали партизани на 10-ти септември. Днес нито мутрите са актуални, нито Бойко Борисов, нито ти! Пишеш ми се някакъв активен борец срещу Бойко Борисов ли, пенсия ли заработваш?

Кой каквото прави, на сценаристчето на Шишо Бакшишо все Борисов му виновен. Някакъв съвременен хаджи Мирча Кришан е този несбъднат партиен фюрер. Краставицата, та краставицата, Борисов, та Борисов.

Хубаво Борисов е мутра, щом казваш, ама излез изплюй и Слави Трифонов какъв е. Не е ли мутренско това шефът ти да те бие с патерицата!? Или да ти вика „рошав храст“. Или да ти нарежда да напускаш парламента по цвички, защото те чака с охраната си на служебния паркинг. И въобще щом Бойко с единия човек охрана днес е мутра, какъв е Слави с 12-те?

Като борец срещу мутрите, когато Тошко ще поискаш от партийната мутра Слави да си пусне декларацията за финансовото имане? И не е ли тъпо да си пръв борец срещу мутрите, когато една подобна брои 42 милиона за да има под ръка такъв народ? Ти си знаеш за какво става дума! И Слави знае, и всички знаем.

ПП: Тошко, не плюй там, където си папкал. Защото от спастрените ти 500 000 лева, поне 20 000 си изкарал от писане на скечове срещу противници на Бойко. За да може Слави да се хвали с тях като седне да играе сантасе с Мутрата.

Пардон, тогава Борисов не беше мутра…

От профила във Фейсбук на журналиста и издател Владимир Зарков

Advertisement

Намерете ни във Facebook

Най-четени