Connect with us

Нюзрум

От НС обявиха депутатската ли е колата, която кара ,,Мис Силикон“

Published

on

„Стикерът, който е заснет на показан клип за шофиране с превишена скорост, е копие, наподобяващо стикер на служебен автомобил от гаража на парламента.“ Това съобщиха от Народното събрание в отговор на въпроси на „24 часа“ по повод стикера върху колата, с която „Мис Силикон“ Катрин Йорданова бе хваната да кара кола с превишена скорост.

„Пропуските на личните автомобили на депутатите важат само за спиране на паркинга на Народното събрание. На тях има обозначен пореден номер, име и фамилия на народния представител и номер на автомобила“, уточняват от парламента. И допълват, че допълнителните подробности за изясняване на конкретния инцидент са от компетенцията на Министерството на вътрешните работи.

„Мис Силикон“, която в началото на януари публикува клип от скъп автомобил, шофиран с 256 км/ч по магистрала „Тракия“, провокира последователите си в социалните мрежи с ново видео. На него се вижда, че отново шофира с превишена скорост, този път – в градски условия. Бдителни потребители забелязаха, че на предното стъкло на автомобила има стикер „Република България – Народно събрание“.

Advertisement

Намерете ни във Facebook

Най-четени