Connect with us

Гербери

ГЕРБ с позиция след изявлението на Коцев: С лъжи дойдоха на власт и продължават нагло да лъжат

Published

on

Политическа партия ГЕРБ във Варна разпространи позиция по повод пресконференцията на кмета на Варна Благомир Коцев, който заяви, че кметът на район „Приморски“ Николай Желязков е внесъл възражение в Общинската избирателна комисия (ОИК) срещу сигнала срещу него за несъвместимост.

„Управляващите в Община Варна начело с Коцев вкараха откровени внушения, лъжи и конспирации с боклука, с проверките на Общинската избирателна комисия (ОИК) на районните кметове на „Одесос” и „Приморски”, с предизборната кампания, която щели да ревизират след половин година и т.н.“, пишат от ГЕРБ.

Според Коцев атаките идват от политическия им опонент – ГЕРБ. Начинът, по който се прави това, е политическа атака, която върви от известно време на много нива, каза Коцев.

„С лъжи дойдоха на власт и продължават безогледно и нагло да лъжат, за да отклонят вниманието и да оправдават некадърното си управление, на кривата ракета космосът ѝ пречи, както се казва в случая.

Да припомним, че в ОИК – Варна от 27 членове –само 7 са представители на ГЕРБ.Какъв ГЕРБ и политически атаки са им виновни на ключовите им районни кметове, които не спазват закона?!

Коцев щял да води разследване кой чиновник е изкривил годишната му програма за собственост, според която се продават над 300 общински обекта и са публикувани в проекто бюджета за 2024 с неговия подпис. Така лъсна поредната му предизборна лъжа, като седна на кметския стол. Ако мине номерът добре – ако не, търсим и наказваме виновник. Сега го усуква – щели да ликвидират само съсобственост, защото не можели да се блокират инвестиционни намерения. Ами да, точно това е строителство на нови сгради.

Коцев, след като не справя с боклука, заринал града, пак се оправдава с ГЕРБ – Варна. Четвърти месец повтаря фалшивия рефрен във ФБ „аз ще взема на ръчно управление проблема…“ Като има свои „топ юристи“, защо не ревизира договора, ами заиграва с боклукчиите, които го избраха за кмет на балотажа. Или не е прецакал предизборните си уговорки с благодетелите си?! Очакваме депутатката от ДБ Стела Николова да направи сега един пърформанс и да изсипе камара с боклук пред Общината.

А Коцев и шпицкомандата му вместо да търсят и разследват виновни за проблемите, които трупат всеки ден със свръхдоза аматьорщина, е крайно време да се хващат за работа! Това с ФБ – постове само не става!“, допълват от партията в своята позиция.

Advertisement

Намерете ни във Facebook

Най-четени