Connect with us

Timeline

Шкварек за ПП-ДБ: Появата им е услуга за другите партии! Всяка тяхна публична поява предизвиква само присмех

Published

on

Първо изглеждаше, че за ГЕРБ, ДПС, ИТН и „Възраждане“ появата на „Продължаваме Промяната“ ще бъде кошмар.  Тези, които ще арестуват и чегъртат „мафията“, потопят ИТН и ястребски натирят в миша дупка „копейките“.

Това написа във Фейсбук Кристиян Шкварек, политически анализатор и председател на Младежкия консервативен клуб.

„После започна да изглежда, че появата им е услуга. Тези, които ще впрегнат цялата си „демократична“ и външна легитимация в изпирането на старите партии и изкарването им от изолация. А сега, сега вече изглежда, че появата на ПП в българската политика е истинска благословия за другите партии.

Че са хора, чиято лакомия ги накара да седнат публично в неприемливи скутове и пренапишат конституцията в полза на същите. Че водят война със собствените си назначения, заплашват собствените си министри, а всяка тяхна публична поява вече предизвиква само присмех“, казва още Шкварек.

„Цирковете на тези хора вече ежедневно реанимират ИТН, легитимират ГЕРБ и ДПС, и правят дори „Възраждане“ да изглеждат като отговорни държавници, обсъждащи сериозно проблеми в НСИ и националната статистиката, докато тримата изчерпани клоуни до тях се тръшкат и изнизват от стаята.

В какво тепърва предстои да се превърнат ППДБ и след неизбежното формиране на Сглобка 2?“, пита Кристиян Шкварек.

Advertisement

Намерете ни във Facebook

Най-четени