Connect with us

Timeline

Богомил Бонев: Денков и Кирил накараха Живко Коцев да оттегли оставката си. В момента и тримата са за ареста

Published

on

От Фейсбук профила на Богомил Бонев

Денков и Кирил Петков накараха Живко Коцев да оттегли оставката си и да започне да лъже, че я е подал под натиск. Всъщност, натиск има от тяхна страна.

Бъдете сигурни, че обещанието за политически чадър, което са му дали, е склоняване на свидетел към лъжесвидетелстване. Така те искат той да се откаже от вече дадените показания за собствените им престъпления. Престъпление срещу правосъдието.

В момента и тримата са за ареста.

ПОЗОРНИЯТ ГЛАВЕН СЕКРЕТАР НА МВР ЖИВКО КОЦЕВ, КОЙТО СТАНА ЗАЩИТЕН СВИДЕТЕЛ, ЗА ДА НЕ БЪДЕ АРЕСТУВАН И ЗАТОВА ПОДАДЕ ОСТАВКА, ЛЪЖЕЙКИ НАГЛО, ЧЕ Е БИЛ ПОСТАВЕН ПОД НАТИСК, Е БИЛ ПРИХВАНАТ ОТ „ТЪРСЕЩИТЕ“ ГО КИРИЛ ПЕТКОВ, ХРИСТО ИВАНОВ И НИКОЛАЙ ДЕНКОВ, пише сайтът „Афера“.

.

На срещата е присъствал като юридически техен съветник и бивш главен прокурор

На срещата с Живко Коцев, който е защитен свидетел за да не бъде арестуван, защото е хванат с двата крака в контрабандната афера с Паскал, Кирил Петков, Христо Иванов, Николай Денков и бившият главен прокурор са му обещали политическа кариера, да го включат в листите си и че: „Нищо не могат да ти направят!“.

Така Позорният Коцев не е бил под никакъв натиск от Прокуратурата пред която е дал 2 пъти обяснения за участието си в контрабандната схема, а натиск му е оказан точно от Кирил Петков, Христо Иванов, Николай Денков.

Политическата кариера на Коцев е обещана, защото и на тримата простоидиоти им е ясно, че той няма как да бъде оставен като главен секретар на МВР при пълното си компрометиране.

А след тази позорна мръсотия, главният прокурор моментално трябва да арестува Коцев, който се изгаври употребявайки пожалването му като „защитен свидетел“, вместо арестуван, и се изплю както върху МВР, така и върху прокуратурата, добавя „Афера“.

Advertisement

Намерете ни във Facebook

Най-четени