Connect with us

Парламент

Костадин взриви НС: Такъв парад на убийствата не сме имали от 90-те години

Published

on

За последните осем месеца имаме шест убийства и то не на случайни хора. Такъв парад на убийствата не сме имали от 90-те години. Тази зловеща поредица от убийства средно на 40 дни по едно е доста притеснителна, защото винаги след тях се случва нещо. Нямаме случайни убийства, както няма случайни събития. Това каза  от парламентарната трибуна лидерът на „Възраждане“ Костадин Костадинов по време на дебатите за създаване на временна комисия, която да установи всички факти и обстоятелства около мистериозния клуб на Мартин Нотариуса за оказване на натиск върху магистрати.

„На 25 май миналата година беше убит Къро. Четири дни по-късно доста мистериозно загина работодателят на Лена Бориславова и Никола Минчев – адвокат Джингов. И не е много ясно дали е починал при инцидент, или е бил убит. На 3 юни, четири дни по-късно, много загадъчно Ангел Христов – Брат Галев, който е издирван в целия свят, умира от инфаркт в родното си село. Дали е от инфаркт, не може да се каже. След 3 дни, на 6 юни, се съставя правителството. На 16 август беше убит Алексей Петров. На 17 август излезе информация, че Пепи Еврото е починал от инфакрт. Дали е така, не се знае. На 18 август Васил Божков беше докаран в България“, добави Костадинов.

По думите му временната комисия трябва разследва не само на групата около Мартин Божанов, но и лицата, замесени в съставянето на това правителство, а може би и лица от сегашното Народното събрание.

Advertisement

Намерете ни във Facebook

Най-четени