Connect with us

Нюзрум

Поп фолк звезда погна политиците: Ако не го разбират, значи живеят в друга реалност

Published

on

Изненадващо ангажирано с проблемите на държавата се оказа интервюто на Есил Дюран с Марина Цекова в сутрешния блок на Нова телевизия в събота.

Тя стана първата българска поп фолк звезда, която призова българите да гласуват на следващите избори, колкото и да трудно да се ориентират кои са добрите и кои са лошите.

“Те се боричкат и това почва да поевтинява в очите на народа. Ако не го разбират, значи живеят в друга реалност. Прилича ми на детска градина, няма зрялост”, коментира певицата.

Есил Дюран даде пример със собственото ѝ семесйство и вече пълнолетния ѝ син, който се интересува какво става в държавата, като в началото е гледал на всичко като на игра, пише vihrogon.bg.

“Цялото ни семейство се изгуби напоследък в това кои са добрите и кои са лошите”, призна тя, все пак доволна, че е отгледала ангажиран син.

Поп фолк величието не спести и истината за ангажиментите си и тези на колегите ѝ с кампаниите на различните партии. Есил призна, че в началото идеята е била да пееш за тези, които наистина подкрепяш, но това се е променило.

“Музиката е скъпа любов, затова прокарваме идеите на политиците”, призна тя. Според певицата обаче народните любимци имат повече влияние от кандидатите за властта.

“Политиците се страхуват от нас, музикантите, защото ние с една песен казваме много, а те не казват нищо”, смята поп фолк дивата.

“Не искам да съм влиятелна, а да знам, че не съм си изгубила времето”, заяви Есил Дюран.

Advertisement

Намерете ни във Facebook

Най-четени