Connect with us

Нюзрум

Тази жена взима един от най-важните постове в кабинета „Главчев“?

Published

on

Д-р Галя Кондева е основен фаворит за министър на здравеопазването в кабинета на кандидата за служебен премиер Димитър Главчев. Това научи БЛИЦ от източници в политическите среди.

За д-р Кондева се знае, че е професионалист и пациентите ѝ се доверяват. Тя се ползва с добра репутация и сред колегите си.

Д-р Галя Кондева е специалист по вътрешни болести и хематолог в София с над 30 години опит и професионални интереси в диагностиката и лечението на анемии, нарушения в хемостазата, включително тромбофилия, хемоглобинопатии и хемоглобинози, определяне на предварителния риск в брачната двойка във връзка с носителство на таласемичен ген.

Професионалната ѝ биография е доста богата. Тя е била член на НЗОК и председател на борда на директорите на „Специализирана болница за активно лечение на хематологични заболявания“ в София.

Припомняме, че през уикенда Главчев публикува спиращи дъха снимки от Витоша и обяви: „Между разговорите, а те вървят добре“, което е ясен знак, че нещата се нареждат.

Медията твърди още, че най-вероятно образователният министър от кабинета „Денков“ ще запази поста си и в служебното правителство.

Advertisement

Намерете ни във Facebook

Най-четени