Connect with us

Fake Harvard

Кирил Петков я имаше за майка, а днес тя го приключи, барабар с Лена: Знаеха и не криеха, че фалшифицират документи

Published

on

Кирил Петков и Атанас Русев са били най-добри приятели и Петков е мислел, че има устното съгласие на членовете на ръководството на сдружението, обясни пред БНТ бившия ПР на „Продължаваме Промяната“ Диана Дамянова.

„В Харвард не се преподават административни обучения и там (в ПП – бел. ред.) имаше един замах към това да не се спазват много административните правила. И последно – там има един стремеж на „Давай, давай, давай, бързо да стане“. И този стремеж е изиграл тази глупава роля, защото в тази глупава роля има производство на неверни документи и то е направено с или без знанието на Атанас Русев, който впрочем, е един от най-добрите приятели на Кирил“, твърди тя.

При него я пратил Кирил Петков и Атанас Русев ѝ помогнал изключително за кампанията през 2021 г.

„Хората трябва да знаят и контекста на всичко това. И накрая, Кирил трябва да каже: „Не, това не е вярно“. „Да – то е вярно, но ние си мислехме, че имаме тяхното устно съгласие на тези души“. „Да, то е вярно, но ние пропуснахме да ги попитаме“. Това бяха съкровени приятели и Атанас Русев помогна много в предизборната кампания през 2021 г. Те (ПП – бел. ред.) са носели 2 години пистолет в джоба си – зареден и без предпазител и за тези две години те не взеха никакви мерки да се подготвят за това“, заяви Дамянова.

Бившият ПР на „Продължаваме Промяната“ заяви още, че заради същия стил на бързане, в кабинета „Петков“ е назначен заместник-министър на вътрешните работи без да бъде получено съгласието му за това. Освободен е дни по-късно.

„Аз много се смях, когато тази жена Мария Габриел написа списъка с едни хора, които беше сложила за министри без да ги пита, но ние същото направихме в ден номер три на кабинета на Кирил Петков, когато бяхме пропуснали или забравили да се обадим на заместник-министъра на вътрешните работи. Не искам да ви казвам какви ПР-фликфлаци съм правила, за да успея да загася този скандал. Човекът, той беше много достоен, няма да ви кажа името му, той стана и каза „Аз не съм давал съгласие да участвам в този кабинет и не бих дал съгласие да участвам“, но там бързо го заметохме, защото тогава бяхме на гребена на вълната“, заяви Дамянова.

Advertisement

Намерете ни във Facebook

Най-четени