Connect with us

Гербери

Министър разкри: 200 милиона само лихви! Следват и 250 милиона главници! Фирми осъдиха България, заради атаката срещу ГЕРБ

Published

on

„Над 200 милиона лева са само лихвите, които данъкоплатците ще трябва да платят заради политическите атаки срещу ГЕРБ. Забележете – само лихвите! И то само за дейностите по пътно поддържане. Помните ли “великите разкрития”, на чиято вълна дойде Промяната?! То не бяха ремонти, “Хемус”….един заместник финансов министър дори оглави борбата през разни комисии, чиято работа докара само съдебни дела и щети на бюджета. После стана министър и тихичко и гузно тръгна да признава, че ние сме били прави“.

Това написа в профила си във Фейсбук депутатът от ГЕРБ и бивш регионален министър Николай Нанков.

„Преди три години никой не искаше да ни повярва като казвахме, че нищо незаконно не е вършено, че всичко е политическа пушилка и че накрая цената ще скочи до небесата и то без да е налична нужната инфраструктура. Е, три години минаха, откакто ГЕРБ не управлява и “фактурите” на Промяната започнаха да излизат. Сега са за присъдени 200 милиона лева лихви, които от ден на ден растат, още над 250 милиона лева главници само по неразплатените дейности, коректно извършени от фирмите. По-нататък ще поговорим и за щетите заради неподдържаните пътища, и за “Хемус”, която вече щеше да е готова. Вероятно още много глупости ще чуем от опонентите си – кампания е. Но хората виждат, че само ГЕРБ гради и има капацитета да планира. На другите всичко им е “ала-бала”, завършва той.

Advertisement

Намерете ни във Facebook

Най-четени