Connect with us

Timeline

Контрера: Цирковата трупа ППДБ вдига високо летвата на политическата идиотия!

Published

on

„Цирковата трупа ППДБ вдига високо летвата на политическата идиотия! Протежираният от тях Главен секретар на МВР хвърля оставка, после я оттегля, докато е обект на разследване по скандала с контрабандните канали в „Митниците“… В служебния кабинет има поне трима министри на ПП, от които те се отричат…“.

Това пише в профила си във Фейсбук общинският съветник от ВМРО Карлос Контрера.

„Кирил Петков се държа абсолютно неадекватно на консултациите при Президента до степен да се съмняваме, че е нужно да бъде поставен под запрещение. В тая връзка не е лошо да се помисли все пак в Парламента да се правят тестове за наркотици. Общински съветник в София от ПП е ударил друг автомобил, избягал е от произшествието и е отказал тест за алкохол и наркотици. Бюджетът на Асен Василев е продънен и приходите от ДДС изостават с над 2%. Очаква се в края на годината само от там дупка в хазната в размер на 2.5 млрд. лв. Българската енергетика е пред фалит, храните започват да поскъпват отново, горивата също, а в държавата пари няма дори за великденски добавки за всички пенсионери… Това е т.нар. промяна, това е резултатът от сглобката!“, пише още той.

„След няколко седмици същите ще излязат да ви убеждават пак да гласувате за тях, за да направят след изборите пак някаква сглобка. Айде, стига вече! Един път стомна за вода, втори път – колко пъти трябва да съсипят България, за да ги заличим от политическата сцена тия ненормалници, разбойници и пирати?“, пита Контрера.

Advertisement

Намерете ни във Facebook

Най-четени