Connect with us

Нюзрум

Денков пред НСОРБ: Борим се! Има политици, които се опитват да представят нещата в друга светлина

Published

on

Присъединяването към ОИСР ще послужи като катализатор на реформите. Той ще даде редица иновативни възможности. ОИСР представлява една платформа за добри практики в местното управление. Това заяви вицепремиерът и министър на външните работи Мария Габриел по време на Общото събрание на Националното сдружение на общините, предаде репортер на Novini.bg.

Ролята на общините е много важна за приемането на еврото. Разчитаме на вас информацията да достигне до повече хора. Разчитаме на вас да има безпроблемно и плавно приемане на еврото, обобщи тя.

Искам да благодаря на общините, които са активни. За нас темата за иновациите ще продължи да бъде водеща, заяви Габриел.

Външният министър призова да останем обединени. Тя подчерта, че вярва, че заедно можем да превърнем предизвикателства в добри практики.

„Ще има приемственост. Ще продължим да работим заедно. Уверявам ви, че заедно с Мария Габриел ще продължим да работим все така добре”. Това заяви мнинистър-председателят акад. Николай Денков.

„Борим се приоритетите да останат същите и да ги доразвием. За съжаление има политици, които се опитват да представят нещата в друга светлина. Ако няма правителство, нещата няма да са по-добре, защото няма да има бюджет, няма да има спокойствие за бизнеса и хората да живеят по-добре”, призна той.

Advertisement

Намерете ни във Facebook

Най-четени