Connect with us

Гербери

Ротация в ГЕРБ-СДС! Ето кои са новите шефове на комисии

Published

on

Маноил Манев от ГЕРБ-СДС беше избран за председател на Комисията по вътрешна сигурност и обществен ред в Народното събрание. Досега той беше неин заместник-председател.

Маноил Манев застава начело на вътрешната комисия на мястото на Десислава Атанасова, която миналата седмица положи клетва като конституционен съдия.

Христо Терзийски (ГЕРБ-СДС) беше избран за заместник-председател на Комисията по вътрешна сигурност и обществен ред, а колегата му Валентин Радев – за член на комисията.

Милена Димова (ГЕРБ-СДС) беше освободена като член на Комисията по въпросите на Европейския съюз, Шенгенското пространство и еврозоната и беше избрана за член на Комисията по правни въпроси.

Депутатите започнаха разглеждането на първо четене на промени в Гражданския процесуален кодекс. По искане на „БСП за България“ беше дадена 30-минутна почивка. Преди това пленарната зала отхвърли предложението на левицата разискванията по законопроекта да бъдат прекъснати, докато дойде представител на Министерството на правосъдието, предава „Трибюн“.

Advertisement

Намерете ни във Facebook

Най-четени