Connect with us

Timeline

Копейкин подпали мрежата: Разполагаме с информация, вече пишат решението! Добрата новина е, че идват избори

Published

on

„Според последната информация, с която разполагаме, Конституционният съд вече пише мотивите на решението, с което ще отхвърли искането на 604 000 българи за свикване на референдум за запазване на българския лев“, написа Костадин Костадинов тази сутрин в социалната мрежа Фейсбук..

„Така един държавен преврат, извършен от ППДБ-ДПС-ГЕРБ ще бъде узаконен, а т.нар. Конституционен съд ще се превърне в поредната криминална брънка в организираната престъпна група, управляваща държавата. След избора на последните двама съдии не бива да се съмняваме в това“, категоричен е лидерът на „Възраждане“.

по думите му, партията вече подготвя своята реакция на „това престъпление, което т.нар. съдии ще извършат“.

„Предстои ни следващ етап от тежката борба за запазване на остатъците от българската независимост. Добрата новина в лошата е, че идват избори на 9 юни. На тях „Възраждане“ ще се яви заедно със своите съюзници от другите европейски държави. Съборим ли престъпната коалиция ППДБ-ДПС-ГЕРБ на изборите, ще предизвикаме и предсрочни избори, а с нашите съмишленици от другите европейски страни ще направим така, че със или без референдум, еврото няма да бъде въведено в България и левът ще оцелее. А заедно с него и достойнството на нашия народ!!“, заявява Костадинов. 

Advertisement

Намерете ни във Facebook

Най-четени