Connect with us

Нюзрум

Костадин нахлу бесен в ефира: Премиерът Денков излъга! Сделката е престъпна

Published

on

Премиерът Денков отново излъга. Това каза в предаването „Лице в лице“ по БТВ лидерът на „Възраждане“ Костадин Костадинов по повод думите на министър-председателя от днес, че българското правителство не е приемало никакво друго задължение относно мигрантите, освен да реагира достатъчно бързо, както се изисква от Дъблинското споразумение по отношение на скоростта, с която се обработват молбите.

Ние доказахме с цифри и европейски доклади, че премиерът лъже. Договорката за частичното влизане на България в Шенген отваря широко вратата нашата държава да с превърне в един огромен бежански лагер, заяви Костадинов.

Ние от „Възраждане“ казваме, че това не е редно, не е нормално и не бива да се прави такава договорка в името на това да отпадне сухопътният контрол по границите с Гърция и Румъния. Това може да бъде направено и без влизане в Шенген. Не бива да се правят такива престъпни договорки, посочи Костадин Костадинов, като добави, че трябва да се готвим за опасността от мигрантска война.

Той отбеляза, че се опасява, че скоро приеманите в България мигранти ще достигнат 100 000 души на година.

Ние намаляваме с 100 000 души на година, а след 10 г. тук ще има 1 млн. нелегални мигранти. България няма да е българска държава. Сделката за влизане на България в Шенген по въздушно-капков път наистина е престъпна, подчерта лидерът на „Възраждане“.

Армията трябва да се изпрати на границата, както е от турската страна, добави той.

Според него със започналия ремонт на Паметника на свободата на Шипка управляващите искат да направят така, че на монумента да няма чествания. На тях им боде в очите 3 март, боде им в очите Паметникът на свободата, заяви Костадин Костадинов.

Не бива да се поругава националната памет. Тези хора, които в момента управляват държавата, нямат право дори да досковат този паметник, защото този паметник е символ на свободата, а те са символ на несвободата, на робството, каза още Костадинов.

Advertisement

Намерете ни във Facebook

Най-четени