Connect with us

Timeline

Карадайъ плаши със съд журналисти и анализатори

Published

on

Бившият председател на Движението за права и свободи Мустафа Карадайъ публикува позиция в социалните мрежи относно появилите се спекулации в медийното пространство за неговата оставка. 

Той написа, че в общественото пространство се разпространявали „внушения“ и „откровени лъжи“ от журналисти, анализатори и вече бивши членове на Движението. 

„Сериозните медии, журналисти и анализатори се опират на факти, а не на интриги, лъжи, внушения, амбиции и мераци на определени лица. Тези лица не могат да ангажират общественото внимание с нищо друго, освен с подобни псевдоанализи и откровени лъжи и внушения“, пише в позицията.

Той отново припомня мотивите за своята оставка. Бившият лидер на ДПС коментира и спекулациите около материалното си състояние. Той е категоричен, че всичко, което притежава, е декларирано пред съответните институции.

„Ако продължат с лъжите и внушенията, ще си потърся правата по съдебен ред.Позволявам си да призова сериозните медии, журналисти, анализатори и коментатори да се позовават на проверена информация и конкретни факти“, пише още Карадайъ.

Най-четени