Connect with us

Импийчмънт

Президентът Радев съвсем си изпусна щерката! Дарина почти не се храни (СНИМКИ)

Published

on

Дъщерята на Румен Радев е на ръба на анорексията, притеснени са нейни близки. Дарина Радева е плашещо слаба, личи и от последната й фотосесия, с която младата актриса се похвали в мрежата, пише Intrigi.bg. Президентската щерка е с видимо поднормено тегло, а зевзеци подмятат, че с това слаботелесно тяло ще я затисне потникът й.

Заради забързаното ежедневие и постоянните репетиции в театъра, младата актриса почти не се храни. Тази тенденция е често срещана в актьорските среди и повечето театрали на нейната възраст изглеждат по този начин.

„Понякога репетираме по 10 часа на ден, хапваме на крак, ако остане време, или караме на кафета и цигари. Прибираме се капнали от умора и бързаме да се наспим, защото на други ден ни очаква същата натоварена програма“, разказват нейни колеги.

Често обаче актрисите сами се подлагали на диети, за да изглеждат добре на сцената и пред екрана. Такъв e и случаят с Дарина, която като дете била доста по-закръглена. През свободното си време тя тренира в залата, за да поддържа слабата си фигура. Така теглото й е на ръба на анорексията и близките й са притеснени, че ще си навлече сериозни здравословни проблеми.

Advertisement

Намерете ни във Facebook

Най-четени