Connect with us

Нюзрум

Пеевски след думите на Радев: Каза, че ще прави партия – чакам го на терена! До един час пускам…

Published

on

„Единственото, което е чудесно – изкарах го от удобния комфорт на уютния му кабинет. Той излезе, каза, че ще прави партия. Чакам го на терена. Ръкавицата е хвърлена, аз я приемам. Искаме битка на политическия кабинет“ – така лидерът на ДПС в парламента Делян Пеевски коментира изявлението на президента Румен Радев от по-рано, че е време за нова алтернатива в отговор на въпрос ще прави ли политическа партия, предава „24 часа“.

„Изключително ще се радвам по всички казуси да се даде пълната информация. Не мога да разбера прибързания отговор на прокуратурата по това, което е прочела – едно съобщение в медиите от мен, а аз още не съм си подал питанията. Не знам как се случва това нещо. Ще ги пусна до един час, но как толкова бързо отговориха, че нямат нищо за съветниците на президента. Щом толкова бързо следят медиите, нека ги проследят – няколко години се говори за „Пътя на Коприната“, Сотир Ушев“, отговори той на въпрос притеснява ли се от призива на президента за разследване на БТК, „Булгартабак“, КТБ и други казуси.

„Наблюдавам, че никой нищо не прави по темата. Сега започнах да виждам много данни по темата. Има много неща в медиите, но никой не реагира от органите“, обясни той защо сега е повдигнал въпроса.

Искам институциите да започнат да работят, така Пеевски отговори на въпрос защо е станал изведнъж такъв критик на президента.      

Advertisement

Намерете ни във Facebook

Най-четени