Connect with us

Лайф или жизнь

Изгониха Азис от преговорите за жури на „Като две капки вода“! Халваджиян не може да повярва какво му поиска

Published

on

Азис вече иска колосален хонорар, за да участва в което и да е било тв риалити, научи „Уикенд” от гневни продуценти. Звезда №1 на фолка шокирал и двете национални телевизии с обявената си твърда тарифа от 1 милион лева, за да блести в риалити шоу.

Толкова пари е пожелал кралят на фолка от Нова тв, за да се съгласи да е жури в „Като две капки вода” на продуцента Маги Халваджиян. Толкова е поискал и от Би Ти Ви за изява в шоуто „Денсинг старс”.

Костинбродският славей е бил силно желан и от двете телевизии, но е попарил мераците им с нечувания за България хонорар. В „Като две капки вода” Азис е бил поканен да бъде жури, но сумата, която настоял да му бъде преведена от продуцента, отказали Маги Халваджиян. Ромският певец беше участник в сезона All Stars на шоуто, който се проведе през пролетта на 2021-ва година. Тогава често наблюдавахме скандали между Азис и Фънки, който мрази чалгата и постоянно се заяжда с фолк певците.

„Всички даваме много от себе си. На мен може би най-не ми се получават нещата. Това откровено расистко отношение на Фънки към образа ми, в случая имитиран от Рафи, е отвратително и просташко. Това нещо демотивира… Някой да стане, да напусне и да си тръгне, да е толкова погнусен, че не да може да го гледа! Адски е тъпо и неприятно за един артист, който толкова се е старал! Тъжно е! Това не беше смешно, беше гнусно!” – заяви при един от скандалите Азис.

Певецът така и не успя да се погоди с Фънки до края на сезона. Две години по-късно Васко имаше възможност „да реже глави” в шоуто рамо до рамо с довчерашния си душманин, но това няма да се случи заради поисканата от него рекордна сума. Така отпада възможността да го гледаме в новия сезон на забавното предаване за преобразяване.

От конкурентната Би Ти Ви също са предложили на изпълнителя на „Хабиби” да се изявява като жури в „Денсинг старс”, но хитовият певец бил категоричен, че няма да се съгласи на по-малко пари от 1 млн. лева. От танцувалното предаване били готови да направят компромис и да му дадат най-високия възможен хонорар – 150 000 лева, но сумата се сторила подигравка на Азис. Самият той коментира пред свои почитатели в социалните мрежи: „Докато родните телевизии не се научат да плащат справедливо на знаменитостите, които им носят рейтинг, няма да ме гледате в техните риалити програми”.

Последните 3 години са изключително успешни за Азис, който вади хит след хит и има доста участия в цялата страна. Това явно е причината да отсвири с лекота най-гледаните риалити програми.

Continue Reading
Advertisement
Advertisement

Намерете ни във Facebook

Най-четени