Connect with us

Нюзрум

Тя предрече COVID-19 и войната в Украйна, а сега взриви ефира с тези думи за политическите лидери у нас

Published

on

Силва Дончева е жената, която предвиди COVID-19 и войната в Украйна. Сега тя направи прогноза за 2024 година в ефира на Нова тв.  

Годината ще е доста тежка, но България е встрани от тези събития, които може би очакват света. Има един аспект през април и май месеци, който показва голяма динамика и изненада.

Всичко някак ще се превърти в държавата – ще има ново начало, нови коалиции, поява на нов политически играч. Може да е преструктуриране на сега съществуващите”, заяви Силвия Дончева и допълни, че за страната ни добрата новина ще бъде нов енергиен проект. „Има възможност да стабилизираме финансовата политика, но въпреки това бъдещето ще остане несигурно”, обясни тя.

Здравето няма да е най-доброто. Проблем може да настъпи с миграцията. Може да го закъсаме по-скоро със социалните политики, казва още тя. 

Астрологът предполага, че са възможни бедствия, свързани с вода, подобни на това, което се случи в Царево през 2023 г. „Особено тревожен е август, защото там Юпитер и Сатурн влизат в лош аспект. Тогава може да има препятствия пред морския туризъм“, поясни Дончева и припомни: „Знаем, че България последно е била в Скорпион през 1989 г., тоест има очаква се стабилност, но и огромни скандали“. 

Що се отнася до политическия живот у нас и предстоящата ротация на правителството, Дончева каза следното: 

„Няма никакъв шанс да се избавим от скандали, свързани са с финанси, разтрогване на договори, сглобки. Много разводи ще има. Няма да се мине през нормалната ротация, а през нови избори и създаването на нова коалиция. През февруари ще е много драматично. Може да има голяма смяна на министри или да падне правителството на Денков“. 

Силвия Дончева разказа и какво бъдеще вещаят звездите за политическите фигури у нас – Бойко Борисов, Кирил Петков, Асен Василев, Христо Иванов, Слави Трифонов, Костадин Костадинов и президента Румен Радев.

По думите ѝ самият Борисов влиза в един малко по-добър период. Дали той ще иска да е начело, или ще бъде зад едно правителство, е сложно да се каже. 

Кирил Петков – родените в края на Овен имаха много тежки години, свързани с въздействието на Плутон от Козирог. Свързани са с определени проблеми. Влизаш в отношения, съюзи, политики, които не познаваш, много са тайнствени, задкулисни и твърде опасни. 

Асен Василев все пак е дева. Сатурн ще му мине в опозиция. Създават се предпоставки за некоректност, объркани партньорства, за лоши съдружници и трудности в логистиката и администрацията. 

Христо Иванов. Там положението е неутрално. Върви процес към съвършено други позиции и съюзи. Неговият хороскоп е по-спокоен от този на Петков и Василев. 

Костадин Костадинов. Той ще има повече международен успех, отколкото български. Ще има победи с комуникации, но кой знае каква победа парламентарна или към властта не се вижда. 

Корнелия Нинова – за нея 2024 е неутрална, но ще има изключително успешна 2025. 

Слави Трифонов излиза от изолацията, влиза в по-благорпиятна година. До юни ще му е напрегнато и проблемно, трябва да има още търпение. 

Президентът Радев влиза в доста сложен аспект. Това, което притисна Борисов през 2021 година, сега пристига към Радев. Той трябва да е много буден, защото може да е изолиран, да не може да прокарва своите политики. Да не разчита много на приятели и връзки, защото може да се окажат много подмолни. 

Ако Дончева трябва да определи кои са думите, които най-добре описват очакващата ни 2024 г., то това биха били – магия и революция. „Ако говорим за магия, това е нова магия и съответно щом е ново, вероятно е и революционно. Предвид това, че имаме много силно въздействие, водещо на Марс, реално това може да бъде магия и на „Ескалибур”, магия на танц със саби. Цялата година, реално 9 или 10 месеца са под марсово влияние”, каза астрологът.

Задава се нова, войнствена ситуация заради знака на Скорпиона в 2024 г. „Говорихме и миналата година, че са възможни нови военни конфликти. Този, който започна в Палестина, между Израел и „Хамас”, всъщност може би е предястие на това, което следва през пролетта на 2024 г.”, добави Дончева.

Може да се предполага, че ще бъдат засегнати всички държави, които са на юг от България. Скорпионът е свързан с евреите, семитите, жълтата раса, подчертава астроложката. 

По думите ѝ, може да има разрастване на конфликта, в който участва Израел. Да се присъединят други държави. Може да има отзвук години наред. „14 май съвпада с най-проблемната и неподвижна звезда. Тя се счита за отрязаната глава на Медуза Горгона. Там винаги има ситуация на насилие, смърт, измама, много тежка събитййност“, добави тя. 

„Може да е обострена ситуация, което е свързано с Китай и Тайван. Защо трябва да е на едно място? “ – каза още Дончева.  

Какви са предсказанията на звездите за 2024 година

„Важно е мощното влияние на Риби през годината, защото те са прикрити и коварни. В Риби е медицината, може би ни очакват много болести. Може да сме на границата на нещо като пандемия, епидемия, разрастване на болести, които да са по-невидими или да са последствие от нещо, което преди се е зараждало. Болести, които са по-продължителни, тунинговани, тоест не са естествени или са в резултат на COVID-19”, предупреди тя.

„Рибите са свързани с бедност. Рибите са бедните хора, социалните политики на държавата, туризма, може да има ограничения на тези всички туристически дестинации, свързани с море. В Риби са всички хора, които бягат от нещо или имат социален проблем – гастарбайтерите и имигрантите, предупреждава астроложката. 

„Риби е знакът за плащане на сметка. Теста при човечеството е за състрадание. Или сме състрадателни, или полудяваме, влизат болести, бедност. При Риби няма позитивно, то е само за най-извисените хора. През 2024 година бъдете състрадателни, за да си вземете изпита“, съветва тя.  

Астрологията сочи, че Плутон, планетата на смъртта, не е била под знака на Водолей от Френската революция. А сега влиза във Водолей за 20 години. Той е свързан с дигитализацията, банките, финансите и оръжията. На второ място планетата е свързана със службите за сигурност – разузнаване, контраразузнаване и киберсигурност. Всичко ще бъде в ръцете на службите, но ще има и страшни гафове, твърди Дончева.

Водолея е свързан атомните централи. Може да има кибератаки и всичко да угасне. Все повече хора ще трябва да контролират изкуствения интелект. Но Плутон ще ни покаже къде е смъртта в дигиталния свят, смята Дончева. 

Плутон във водолей ще донесе авторитарни правителства, които управляват през електронни правителства. Не може да се очаква кой знае каква свобода. Всичко ще е под контрола на камерите.

Плутон се свърза с централната нервна система. Застава на фиксирания кръст. Болестите ще са по бавни , по трудно, сърце, нервна система, дебело черво , щитовидната жлеза са на пътя на тази планета. 

Възможно е населението на планетата да намалее, може би по високотехнологичен начин. 

Каква ще бъде 2024 година в световен план?

Може да се окажем в свят на доста голяма бедност, на много болни хора, на хора без дом, посочи тя. „Всяко нещо може да е плюс и минус. Въпросът е, че хората пристъпват в момента към една нова линия, която е абсолютно непозната, която сменя парадигмата и традиционните ценности”, каза Дончева. Астрологът определи, че през 2024 г. трябва да бъдем състрадателни, за да успеем да преминем през премеждията.

Advertisement

Намерете ни във Facebook

Най-четени