Connect with us

Нюзрум

Депутат на Слави разби „Мистър Еврозона“: Вярвам на фактите, не на Асен, който ми каза, че не трябва да ни пука за обществото

Published

on

Станислав Балабанов коментира случващото се на политическата сцена в последните ни. Според него ПП-ДБ са подвели своите избиратели и тези, които са били по площадите преди 3 години.

„Вотът на хората, които бяха на площада, бе подменен от ПП-ДБ. Гледаме с тежко отвращение на това, което се случва.

Такъв срам и такова унижение не съм гледал. Как можаха за 9 месеца да направят всичко, но не и да работят да българските граждани.

Ние ги разбрахме преди 2 години. Участвал съм в преговори. На тях Асен Василев ми каза, че не трябва да ни пука за обществото, а трябва да се гледа маркетингово. И тогава ги бутнахме“, заяви депутатът на ИТН в ефира на БНТ.

„Ние влезнахме в този клет парламент с идеята да предложим важните точки за решение, за да си отдъхне този народ. Не се съгласиха се.

Този парламент трябва бързо да отиде в историята. Повече демокрация се прави с повече избори.

Ние със сигурност ще имаме много по-силно предствавителство в следващото народно събрание. Едва ли ще има партия със 120 места. И решението е експертен кабинет, без политически лита в него.

Ние имаме функцията в пленарната зала да наричаме нещата с истинските им имена, защото те ги прикриват.

Излиза Асен Василев „Мистър Еврозона“, и говори, че ще е първият министър, който ще ни вкара там. Излезе вчера доклада на МВФ и истината лъсна. Аз не му вярвам, разчитам на фактологията“, добави Балабанов.

Advertisement

Намерете ни във Facebook

Най-четени