Connect with us

Timeline

Андролова: Тези са абсолютно безобразни! Довчера Мария Габриел им беше за уважение, днес вече е „лице на мафията“

Published

on

От Фейсбук профила на журналистът Калина Андролова

La commedia è finita! Довчера Мария Габриел им беше за уважение, казваха, че работят чудесно с нея, днес вече е „лице на мафията“ и „не става за премиер“. Тези са абсолютно безобразни!

Вредни и БЕСОпродуктивни!

Трябва да им се отнеме възможността да тероризират политическата система с ненормалността си. Направиха ни на маймуни през последните няколко години. Постоянно недоволни! Постоянно завладени от бесове! Мегаломани с липса на съюзническа и коалиционна култура. Създават закони както им хрумне, отменят закони, щото са преспали с хрумването и днес са на друга бира. Досадни претенции за единственост с нула основание.

Фактът, че трябва да се търпят дилетанти-откачалки да управляват държавата за сметка на огромни загуби и хаос във всички системи на държавното управление, е скандален! А камо ли, ако тези хора имат претенции всяка минута да са централни и незаменими. Веднага включиха всичките си стари номера – плямпане за мафията, корупцията, съдебната реформа, Борисов това-онова, Габриел не ставала, всички били от мрака, само те, ако не са включени максимално във властта, щели да спрат Земята да се върти!

НЕ МОГА ДА РАЗБЕРА ОТКЪДЕ ИДВА ПРЕТЕНЦИЯТА ИМ, ЧЕ ТОЧНО ТЕ СА МЯРКАТА ЗА ИНТЕГРИТЕТ!

Нека се сменят няколкото техни министри от предложения кабинет и да се гласува нормален кабинет с друго мнозинство. Няколко пъти подред наблюдавахме тези опити за изолация на ПП/ДБ в парламента, при това доста успешно. Или пък да се върви към правителство с мандата на трета политическа сила.

На евроизборите пепейството да бъде отстреляно за назидание – след едновременно външно изоставяне и вътрешнокоалиционни удари. Този път глобалистите отвъд Атлантика ще са заети със собствените си проблеми и нашите прогресисти ще увиснат като прани гащи в Неапол.

Advertisement

Намерете ни във Facebook

Най-четени