Connect with us

Нюзрум

В изблик на гняв: Нинова гони БСП-София от 2-та етажа на Леге, събраха се защитници

Published

on

В изблик на недотам разумен гняв, председателят на НС на БСП Кор.Нинова, уж юрист, съвършено противоправно се опитва да прогони цял ден софийската градска организация на БСП от централата й на ул. Леге 10. Нинова НЕ е собственик на имота, който е държавен и няма никаква причина за това.

За разлика от наема на централата на БСП на Позитано 20, където тя има 6-цифрени дългове към областната управа, градската организация си плаща чинно наема. Макар да е финансово бойкотирана от Нинова, която дори за кампанията в София не даде и лев от касата, държана от твърде близкия й Калоян Методиев, с когото гледат и разхождат едно и също куче.

На Леге се събраха защитници – опълченци, млади и стари, което уплаши депутатите не във форма около Нинова, които уж щяха още днес да приберат каквото могат и да наврат в стаичка на Позитано 20 това, което е на 2 етажа на Леге 10.

Очаква се нов щурм утре, ако корнелианците не съберат смелост днес, пише „19 минути“.

Те все още използват клишето, което беше вярно по времето на Първанов, Станишев и Миков, но вече не е, че БСП е най-демократичната партия. В поредния взлом и поредното газене на партийния устав, който гарантира автономността на градските организации за местните политики, няма нищо демократично. Но така явно я разбират демокрацията във врачанските села, откъдето дойде Кор. Както самата тя стана прословута с фраза: „Демокрацията ни отне…“.

Advertisement

Намерете ни във Facebook

Най-четени