Connect with us

Timeline

Мъжът на бившия PR на Васил Божков взриви деня: Руди Гела е мерзавец, ченге от ДС му дърпа конците

Published

on

Радостин Василев, известен като „Руди Гела“, бивш министър на младежта и спорта в правителството на Кирил Петков от квотата на ИТН, ще бъде водач на листата за народни представители на ПППППППППППП в Габрово. „Чудесна“ новина!

Покойният ми приятел, Кристиан Таков, наричаше подобни хора „мерзавци“ – продали са се повече от един път на този, който се навие да плати. Изцяло се присъединявам към неговото мнение.

За всички с къса памет трябва да припомня, че Руди Гела, заедно с други народни представители от ИТН, водени от ченгето от Държавна сигурност, Николай Радулов (депутат от ИТН), напуснаха парламентарната група на номиниралата ги партия и подкрепиха ППППППППППП и правителството на Кирил Петков. Тогава премиерът каза, че тези „мерзавци“ не го правят по користни подбуди, а „за идеята“.

Хубавото е, че и тогава (както и нерядко преди това) Кирил Петков НЕ ИЗЛЪГА!

Пак за „десните“ българи с къса памет да припомня, че менторът на Руди Гела – Николай Радулов – е ченге от ДС поне от края на 1970-те години. В официалната йерархия на репресивната комунистическа специална служба се издига до „направленец-инспектор в отдел „Учебен“ на управление „Кадри“ на МВР“. Това му е специалността – да обучава такива „кадри“ като Руди Гела. Радулов дори успя да се пробута в правителството на ОДС и Иван Костов – небезизвестният министър на вътрешните работи Богомил Бонев го назначи за секретар на МВР, макар и за кратко – от 17 февруари 1997 г. до 3 декември 1998 г.

Толкова за хората, които редят „мерзавците“ в листите в БГ. ППППППППППП не правят изключение. Напротив.

От профила във фейсук на адв. Румен Петров, съпруг на бившата пиарка на Васил Божков – Ивет Добромирова

Най-четени