Connect with us

Гербери

ГЕРБ разкри как благодарение на Промяната, варненски политик се върна от оня свят и стана лидер в БСП

Published

on

„Демократична България и БСП така са се прегърнали, че чак са се слели. Изборът за правилата за избор на  председател на КПКОНПИ показа, че  от ДеБъ не искат да се разделим никога със социализма и ДС. Те  отхвърлиха предложението на опозицията за едно от изискванията – председателят на КПКОНПИ да не бъде свързан с бившите структури на ДС“.

Това заяви Красен Кралев на пресконференция на народните представители от ГЕРБ/СДС – Варна. 

Според  него всичко това се прави  за един човек – „милиционера Рашков от мракобесния комунистически режим“, когото искат да използват в репресиите срещу опозицията.

„От  излъченото предаване на живо от срещата на ПГ на ДБ в петък изскочи  въпросът – колко ръце могат  да държат една бухалка“, каза Кралев.

„Самопровъзгласилите се демократи искат да превърнат КПКОНПИ в репресивен апарат и  инструмент за саморазправа с политическите си опоненти. Това показа кои са в задкулисието и  са истинските слуги на олигарсите в България. Най-шокиращ  е фактът, че разговорите по преговорите се въртят около това кой да държи бухалката, а не за цените на газа, на тока, за растящата инфлация и за обедняването на българите. При Борисов токът беше 80 лв. за мегаватчас, а утре ще е над 1300 лв. Цената на олиото е скочила с 61% за една година“, коментира депутатът.

Според него най-скандален е фактът, че Христо Иванов поиска записът от срещата  на ДБ да бъде свален от сайта на „Дарик“. „Дефилирането на Христо Иванов по медиите, за да замазва гафовете на партията си, потвърди нейното лицемерие и трайно място в задкулисието. Кирил Петков заяви пред медиите,  че  на предстоящите избори  ПП, БСП и ДБ ще търсят мнозинство от 121 депутати. Значи гласуваш за тях – получаваш БСП, гласуваш за ПП във Варна – получаваш Борислав Гуцанов“, каза Кралев.

Според него така от „Промяната“ са успели да реанимират бившия градски соцлидер от политическото небитие, който за месеци направи главоломна политическа кариера – стана организационен секретар на партия и национален политик. „Това ще ни донесе гласуването за Промяната и за ДБ- отново БСП на власт. Корнелия Нинова се опитва да удължи агонията на нереализирания си кабинет още няколко дни. Целта е до последно да правят политически назначения. Само за 190 дни – на постове са наместени над 500 кадри на столетницата в страната“, каза Красен Кралев.

Най-четени